Σε 10 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε ο 20χρονος φοιτητής που εκσπερμάτισε στη πλάτη μια φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη, ο νεαρός άνδρας όπως δήλωσε η μητέρα του στο δικαστήριο είναι ένα ήσυχο παιδί που όμως δεν έχει κάνει ποτέ σχέση.

Ο φοιτητής δεν παρέστη στο δικαστήριο προκειμένου να προστατευτεί από τα μμε και την οργή του κόσμου.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, καθώς όπως είπε πρόκειται για γενετήσια πράξη και γενετικό υγρό βρέθηκε στο σώμα ενός ανθρώπου χωρίς τη θέληση του σε ένα χώρο δημόσιο που δεν έχει καμία σχέση με γενετήσιες πράξεις. Σημείωσε, μάλιστα, ότι αυτό το γεγονός μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία της παθούσας. Ωστόσο, πρότεινε να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ισχυρίστηκε πως ο 20χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο καθώς περιμένουν πρώτα να παρακολουθήσει έναν αριθμό συνεδριών για να διευκρινιστεί αν πράγματι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Πηγή: voria.gr