Την προεδρία του ιστορικότερου και μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της χώρας ανέλαβε πρόσφατα ο οικονομολόγος Κωνσταντίνος Χαλιορής. Ο οικονομικός επιστήμονας και υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας με τη ΝΔ στις εκλογές του 2015 αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη θέση ευθύνης αυτή.

Ο νέος επικεφαλής του αθλητικού κέντρου με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. ανέφερε: «Η θέση του προέδρου αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά πρωτίστως πρόκληση ζωής.Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό μου ,τον Πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντά μου και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.

Για εμένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στη συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για έναν ποιοτικότερο αθλητισμό, για την επιστροφή στις αξίες & στις αρχές του. Με διαφάνεια, τόλμη, όραμα για να μπορέσει να κινητοποιηθεί κάθε υγιές κύτταρο του αθλητικού περιβάλλοντος.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει κομβικό ρόλο σε θέματα ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού, να εξασφαλίσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να αναβαθμίσει το πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο του κοινωνικού συνόλου και γενικά να εξυπηρετήσει τον αθλητισμό. Μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία των εθνικών μας ομάδων και των αθλητών μας, που επάξια εκπροσωπούν την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, υπάγονται, το Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» και το Εθνικό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Πειραιά.»