«Tο λάθος ξεκίνησε από τη στρέβλωση της κρατικοποίησης του οργανισμού η οποία αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στον δυτικό δημοκρατικό κόσμο που υπάρχει και λειτουργεί η κοινοβουλευτική δημοκρατία και στη συνέχεια αντί να εφαρμοστεί μια πολίτικη εξυγίανσης τα πράγματα αφέθηκαν στη τύχη τους».

Αυτό είπε ο κ. Γιώργος Σκόδρας Πρόεδρος ΟΑΣΘ στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με αφορμή τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και την σκληρή κριτική για την κατάσταση της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Σκόδρας έκανε αναφορά στα μέτρα που λαμβάνονται για τη σταδιακή ενίσχυση του οργανισμού με περισσότερα λεωφορεία εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος από τις αρχές του νέου έτους, ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα των μικρομετόχων των οποίων η περιουσία δημεύτηκε με την κρατικοποίηση, υπογράμμισε: «Προχωράει η διαδικασία της εκκαθάρισης από διεθνή οίκο ότι αποτέλεσμα βγάλει αυτό θα καθοριστεί το τίμημα της εκκαθάρισης από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών. Χρειάζεται χρόνο για να γίνει προσεκτικά και δίκαια, η εταιρεία που το κάνει είναι διεθνώς γνωστή και εφαρμόζει μεθοδολογίες διεθνώς αποδεκτές στην αποτίμηση εταιρειών. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παράσχουμε όλα τα στοιχεία με αντικειμενικό τρόπο και να αναμένουμε το αποτέλεσμα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: