Καταδρομικές επιθέσεις και βανδαλισμούς σε καταστήματα, ΑΤΜ πραγματοποίησαν ομάδες αγνώστων τη νύχτα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν επιθέσεις με βανδαλισμούς και ζημιές σε καταστήματα, τόσο στην Αθήνα και την οδό Μητροπόλεως, όσο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βανδαλισμοί στην Μητροπόλεως
Την νύχτα, ομάδα αγνώστων προχώρησε σε βανδαλισμούς στην οδό Μητροπόλεως.

Δεν έλειψαν οι βανδαλισμοί σε μαγαζιά της Αθήνας
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ομάδα ατόμων προκάλεσε ζημιές σε καφετέρια, καθώς και σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά και σε ΑΤΜ. Παράλληλα, γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους στους γύρω δρόμους.

Γέμισαν με σπρέι και συνθήματα προσόψεις μαγαζιών και τοίχους στο κέντρο

4234

Εβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια
Την ίδια ώρα, στα Εξάρχεια, η τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δεν κράτησε παρά μόνο μερικές ώρες. Αφού αρχικά έγινε μια πρώτη αποτυχημένη απόπειρα από άγνωστο να το κάψει (κάτοικος της περιοχής τον είδε να το επιχειρεί με αναπτήρα, αλλά μαγαζάτορες επενέβησαν), στη διάρκεια της νύχτας κάποιοι τα κατάφεραν τελικά να βάλουν φωτιά στο δέντρο, καταστρέφοντας ένα μεγάλο μέρος του.
κλ_κλ_λκ


Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκης
Επεισόδια ωστόσο, έγιναν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ομάδα αγνώστων, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, βρέθηκε στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα.

Περίπου 30 άτομα πετούσαν πέτρες προκαλώντας φθορές σε μαγαζιά που βρίσκονται στη περιοχή, για να διαφύγουν τρέχοντας στη συνέχεια από την οδό Ναυαρίνου. Μετά από λίγη ώρα, έγιναν προσαγωγές από την αστυνομία, στην οδό Εγνατίας, κοντά στη Καμάρα.