Παράταση στις χριστουγεννιάτικες διακοπές πολλών μαθητών στην Κρήτη δίνει η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», καθώς αύριο αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

 Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr λόγω της κακοκαιρίας αύριο Τετάρτη κλειστές θα παραμείνουν οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

 

Στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία από αύριο μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, λόγω προβλημάτων που έχουν καταγραφεί σε σχολικές υποδομές αλλά και λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στον Δήμο.

Στον Δήμο Μυλοποτάμου

 Την ίδια ώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου Μανούσου Κλάδου μετά την απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου, Δημήτρη Κόκκινου αποφασίστηκε ότι: «Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».

 

Κλειστά σχολεία και στο Δήμο Ανωγείων

Κλειστός θα είναι αύριο, και ο παιδικός σταθμός του Δήμου θα είναι κλειστός ενώ ανάλογα με τη πορεία των φαινομένων θα ληφθεί ανάλογη απόφαση τις επόμενες ώρες και για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Υπενθυμίζεται ότι αύριο, 8 Ιανουαρίου οι μαθητές όλης της χώρας επιστρέφουν στα θρανία.