Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε νηπιαγωγείο στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, πιθανότατα κατά την περίοδο των γιορτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων σε ανακοίνωση που δημοσίευσε.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκαναν στο Facebook, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στις γλάστρες και έκαψαν μέρος της διακόσμησης, γεγονός που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα.

Αναλυτικά όσα έγραψαν:

«Η επάνοδος στα σχολεία δυστυχώς έκρυβε εκπλήξεις και πάλι για τα νηπιαγωγεία του χωριού. Νεαρά πιθανόν άτομα, έβαλαν φωτιά στη διακοσμητική χριστουγεννιάτικη κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κλασικού Νηπιαγωγείου, με κίνδυνο να μεταδοθεί η πυρκαγιά εσωτερικά στο κτίριο. Δεν πέρασε αρκετός καιρός που επιτήδειοι είχαν προκαλέσει φθορές στις γλάστρες τις οποίες πέταξαν στην αυλή και σε γειτονική οικία. Κρίμα για τον κόπο των παιδιών μας, των διδασκόντων αλλά και των γονέων. Έχει ενημερωθεί η Αστυνομία για την απόπειρα εμπρησμού. Πλέον θα αλλάξει η αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών…».