Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στις Μοίρες Ηρακλείου, όπου 51χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τον 75χρονο σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ τις 15ης Ιανουαρίου, με τις Αρχές να περνούν χειροπέδες στο βράδυ μια ημέρα αργότερα. Μόλις ο 51χρονος συνελήφθη ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν να είχε κάνει κάτι κακό, ενώ μόλις οι αστυνομικοί του είπαν για τον νεκρό 75χρονο ξέσπασε σε λυγμούς. Σημειώνεται ότι εκτός από τον 75χρονο σπιτονοικοκύρη, ο 51χρονος πυροβόλησε και κατά της συζύγου του ηλικιωμένου άνδρα, η οποία μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου τραυματισμένη, με την υγεία της να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Εγκλημα στις Μοίρες: «Ηπια ρακί, δεν θυμάμαι τίποτα»
«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο 51χρονος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.