Νέο διαμέρισμα το οποίο είχε ενοικιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις γυναίκες που εντοπίστηκαν μαζί με τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Οιδίποδος 35 Σεπόλια που τον περασμένο Οκτώβριο το νοίκιασε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία. Η ίδια φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομα Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου ένα όνομα το οποίο αναγράφεται σε μία από τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε η ομάδα και που εντόπισαν την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί.

Κατά την έρευνα της αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο κινητά, ένα λάπτοπ, κλειδιά και ένας φορητός ασύρματος.

5030049

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων που αφορούν στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας - Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α,

ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

-2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
-φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
-πλήθος κλειδιών 
-φορητός ασύρματος.