Τη νύχτα μέρα προσπαθούν να κάνουν οι… φρουροί της εθνικής συνοχής, έπειτα από το πόρισμα της ΕΕΑ που επιβεβαίωσε την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης υπό την επιχειρηματική ομπρέλα του Ιβάν Σαββίδη. Απειλούν ότι θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι η Επιτροπή ήταν «κατευθυνόμενη», προϊδεάζουν ήδη εν όψει της εκδίκασης στα Πειθαρχικά Όργανα κάνοντας bulling. Και όσο για την ουσία της υπόθεσης; Προφανώς ούτε κουβέντα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν έφεραν μια αντίδραση από εκείνες που δεν χρειάζονται καν σχολιασμό. Η άποψη ενός μέλους της Επιτροπής. Και μάλιστα εκείνου που ενώ επιβεβαίωσε την πολυϊδιοκτησία ζήτησε τον μη υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Η άποψη της Ειρήνης Μαρούπα, όπως την διατύπωση η ίδια στο facebook.

«Η απόφαση της επιτροπής (83 σελίδες) δημοσιεύθηκε. Αναλύονται εκεί διεξοδικά τα συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν

1) οτι ο κ Καλπαζίδης απέκτησε την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

2) οτι ο κ Καλπαζίδης είναι παρένθετο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Παρολ' αυτά με έκπληξη διαπιστώνω οτι πολλοί ακόμα παριστάνουν τους χαζούς ή τους στρουθοκαμήλους.

Γι αυτό λοιπόν, Ζητώ απο τον κ Ιβάν Σαββίδη να χρηματοδοτήσει μια απο τις RFA του, να την «αποκτήσω» χωρίς να την αγοράσω, ούτε να μου την δωρίσει, παρόλο οτι δεν είμαι συγγενής του, να αξιοποιήσω την γνωριμία που απέκτησα μαζί του απο το ποδόσφαιρο στην εμπορία καπνού στην οποία δραστηριοποιείται, να κάνω συναλλαγές τουλάχιστον 40-50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο με εταιρείες που είναι αποκλειστικά στ όνομα του ίδιου της συζύγου και των παιδιών του.

Να αποκομίζω 6-25 εκ ευρώ τον χρόνο κέρδη απο αυτήν και υπόσχομαι σε όλους σας οτι θα έχω αυτεξούσιο, δεν θα του χρωστάω καμία χάρη και στην εταιρεία «μου» θα κάνω μόνη μου κουμάντο! Γιατί δηλαδή;
Ο κ Καλπαζίδης είναι καλύτερος στην εμπορία καπνού με έτοιμες δουλειές απο τις εταιρείες Σαββίδη;

(Αυτά μετά την ακατάσχετη μπουρδολογία που αναπτύχθηκε γύρω απο την απόφαση χωρίς καμία αναφορά στην ΟΥΣΙΑ)»


πηγή:to10.gr