Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν ομολόγησε στις Αρχές ότι ήταν αυτός που έστειλε το παιδί του στη Γαλλία, όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές ύστερα από την περίπου δίμηνη εξαφάνισή του.

Πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού από την πρώτη στιγμή φαινόταν να κρύβεται ο πατέρας της ο οποίος χθές κατέθεσε για δεύτερη φορά στην αστυνομία. Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η Αγγελική Νικολούλη που έφερε στο φώς στοιχεία και αποκαλύψεις.

Η νέα κλήση στον πατέρα για κατάθεση στην Ασφάλεια έγινε όταν υπέπεσε στην αντίληψη των Αρχών μία δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου ο άνδρας υποστήριξε ότι τον είχαν προσεγγίσει από μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, προτείνοντάς του να δώσει το ανήλικο κορίτσι για υιοθεσία. Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές είχαν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο του. Ο άνδρας ισχυρίστηκε την περασμένη Παρασκευή ότι ΜΚΟ τον είχαν πλησιάσει δύο φορές για το ίδιο ζήτημα -την πρώτη φορά όσο ήταν στην Λέσβο και μία ακόμα, όταν είχε πια εγκατασταθεί στο Παγκράτι.