Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αποδείχθηκε, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ότι έπεσε το άτυχο 11 μηνών βρέφος που άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο Παίδων.

Ωστόσο σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου είχαν διαπιστώσει την Κυριακή (16/2) σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όμως λίγο αργότερα άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα σημάδια που εντόπισαν να προέρχονται από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί.

Η μητέρα του άτυχου 11μηνου βρέφους, όταν προσήλθε χθες στο νοσοκομείο είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού καθώς το πήγαιναν συχνά στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μωρού υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι το κοριτσάκι είχε προβλήματα υγείας και δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα.

Να σημειωθεί ότι από χθες κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, οι οποίοι φιλοξενούνταν στο σπίτι τους στου Ζωγράφου.

Αναμένεται να ληφθεί δείγμα DNA, ενώ θα εξεταστούν για τυχόν κακοποίηση και τα δύο άλλα παιδάκια της οικογένειας, το δίδυμο 11 μηνών κοριτσάκι του νεκρού βρέφους και το μεγαλύτερο αγοράκι 2,5 ετών.