Στο νοσοκομείο Αττικό μεταφέρθηκε η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στην Αθήνα.

Η γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Ιταλίας απευθύνθηκε αρχικά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Μetropolitan», όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να δώσει δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κορωναϊό.

Να σημειωθεί ότι το ιδιωτικό θεραπευτήριο είχε λάβει αυστηρά μέτρα, κλείνοντας όλες τις πόρτες εισόδου εκτός από μία για την είσοδο των ασθενών, ενώ οποιοσδήποτε θέλει να μπει στο νοσοκομείο, πριν την είσοδό του, πλένει τα χέρια του στον εξωτερικό χώρο, φορά γάντια και μάσκα. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει στον χώρο του πάρκινγκ, εκτός νοσοκομείου, έναν ειδικό θάλαμο προκειμένου τα ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού να μην εισέρχονται στο νοσοκομείο και να εξετάζονται εκεί.

Η γυναίκα, φορώντας γάντια και προστατευτική μάσκα μεταφέρθηκε αμέσως στον ειδικό θάλαμο, της πήραν δείγμα, διεγνώσθη με τον κορωνοϊό και παρέμεινε απομονωμένη στον ειδικό εκτός νοσοκομείου θάλαμο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Αττικόν».

Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά οι θεράποντες ιατροί της ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουν και η γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της, θα νοσηλεύεται στο εξής στο Αττικό νοσοκομείο σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο.