Κρυμμένοι μέσα σε ντουλάπα οικίας στην Ηλιούπολη βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.

Οι δράστες το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου εισέβαλαν σε διώροφη κατοικία παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας διαμερίσματος. Άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια.

Στη συνέχεια με την ίδια μέθοδο, εισήλθαν στην ισόγεια αποθήκη της οικίας, όμως εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο. Οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν να κρύβονται μέσα σε ντουλάπα και κάτω από κρεβάτι και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, πλαστική κάρτα, γάντια μιας χρήσης, ζευγάρι κάλτσες, μαντήλι προσώπου καθώς και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα του Τ.Α. Ηλιούπολης, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.