Δήλωση στα parapolitika.gr και στη Σάσα Σταμάτη έκανε ο πρωταγωνιστής και καταξιωμένος ηθοποιός της παράστασης «Η σκιά του Mart» Γιώργος Κοντοπόδης, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη το προηγούμενο βράδυ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο θέατρο Μπέλλος, έσπασαν πόρτες και έπιπλα και λήστεψαν ό, τι μπόρεσαν να βρουν διαθέσιμο.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κοντοπόδης επισημαίνει ότι παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί η πρεμιέρα του έργου, δεν φανταζόταν ότι θα βανδάλιζαν και το θέατρο.
Ξεκαθαρίζει πάντως ότι ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά σήμερα στις 9:45.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κοντοπόδη στο parapolitika.gr και στη Σάσα Σταμάτη.

Προφανώς η πρεμιέρα του έργου «Η σκιά του Mart» προκαλεί αντιδράσεις που εκφράζονται με διάφορους τρόπους ήξερα ότι είναι ένα έργο σημαντικό ήξερα ότι είναι ένα έργο που πολύς κόσμος ήθελε να παίξει δεν φανταζόμουν ότι θα βανδάλισαν και το θέατρο προκειμένου να μη γίνει η πρεμιέρα. Και φυσικά είναι μία χάρη την οποία δεν πρόκειται να κάνουμε η πρεμιέρα μας είναι κανονικά σήμερα στις 9:45. Οπότε σας περιμένουμε και αν οι οποίοι έκαναν τις ζημιές που έκαναν να έρθουν να τους ενημερώσω ότι θα πρέπει να πληρώσουν και εκείνοι είσοδο κανονικά.