Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, όταν τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν από την ΕΜΑΚ νεκρά μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 34 έως 50 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα τέσσερα θύματα είναι άνδρες Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο twitter στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με τ οχήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος υπογράμμισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων των τεσσάρων ανδρών.