Αέρας ανανέωσης στην «Επιτροπή Ελλάδα 2021» έπειτα από την απόφαση της προέδρου, Γιάννας Αγγελοπούλου να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας τον γνωστό επικοινωνιολόγο, Ευτύχη Βαρδουλάκη.

Ο κ. Βαρδουλάκης ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας θα συνεισφέρει στην επικοινωνιακή διαχείριση του έργου της Επιτροπής, ενώ η προσθήκη του θα είναι καθοριστική στην ανάδειξη και την προβολή του σημαντικού αυτού έργου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Βαρδουλάκης αν και αρκετά νέος είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος επαγγελματίας στο αντικείμενο του, ενώ στο παρελθόν έχει αναλάβει κομβικές θέσεις στον τομέα της επικοινωνίας.

Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία. Το «ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και το «Διλήμματα μιας πενταετίας – Τα στρατηγικά πολιτικά ορόσημα της περιόδου 2014-2019» (εκδόσεις Πεδίο).