Βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα. 

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης πριν από λίγη ώρα. Προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην περιοχή της Κατερίνης. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, αναμένεται να εξεταστεί για να διαπιστωθεί η εμπλοκή της ή μη στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως η 10χρονη Μαρκέλλα είχε αναγνωρίσει πριν μερικές μέρες την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε.

Προς το παρόν το κίνητρο της πράξης της παραμένει αδιευκρίνιστο. Ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις η γυναίκα αναγνωριστεί και δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου προσπαθεί να συνέλθει ψυχικά και σωματικά, καθώς όπως έγινε γνωστό, ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, στη 10χρονη δόθηκε κοκτέιλ κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες, ένας συνδυασμός αρκετά επικίνδυνος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις στο κορίτσι δόθηκε ένας συνδυασμός σκληρών κατασταλτικών και διεγερτικών ουσιών, το λεγόμενο «speedball».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1, τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στη 10χρονη μαθήτρια προκαλούν αμνησία, ενώ επιφέρουν και μείωση των αναστολών. Από την άλλη πλευρά, η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.