Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι σκοπεύει να απολογηθεί τελικά στον ανακριτή, ενώ θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα.

Τα παραπάνω ανέφερε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο STAR. 

«Θα απολογηθεί αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ για την ημερομηνία. Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή», ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος της 35χρονης ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τόνισε πως θα μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα.

«Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι θα κρατηθεί στον Ελαιώνα για λόγους που αφορούν την υπηρεσία», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Κεχαγιόγλου.

Για το αν υπάρχει φόβος για την ασφάλειά της, ο δικηγόρος είπε ότι δεν έχει τέτοια πληροφορία.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα κίνητρα της επίθεσης, τα λάθη και η «συγγνώμη» που αργεί
Για πέμπτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η άτυχη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης Ιωάννας επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι η Ιωάννα δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον 40χρονο που θεωρείται «μήλον της έριδος».

Ενώ για τους ισχυρισμούς της 35χρονης, ότι ίσως να υπήρχε άλλος λόγος για την επίθεση και όχι ο 40χρονος, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν είναι εις γνώση του κάτι τέτοιο.

Συμπλήρωσε πως από την δικογραφία, «φαίνεται ποιοι ήταν οι λόγοι της επίθεσης και δεν αναμένεται να δούμε εκπλήξεις» ως προς τα κίνητρα της επίθεσης.