Καλά είναι τα νέα από τα πρώτα τεστ σε επαφές του αλλοδαπού που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Τμήμα Μεταγωγών στη Λαμία.

Σύμφωνα με το Lamia Report, τα τρία πρώτα τεστ που έγιναν σε αστυνομικούς στη Λαμία βγήκαν αρνητικά, καθώς συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί είχαν έρθει σε επαφή με τον νεαρό Πακιστανό που κρατούνταν στο Τμήμα Μεταγωγών Λαμίας και βρέθηκε θετικός σε τεστ κοροναϊού.


Την Παρασκευή θα εξεταστούν και άλλοι συνάδελφοί τους, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ήρθαν σε επαφή με τον νεαρό αλλοδαπό. Θυμίζουμε πως εν όψει απέλασης δύο κρατούμενων αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκαν τεστ κοροναϊού από το νοσοκομείο της Λαμίας. Ο δεύτερος κρατούμενος βρέθηκε αρνητικός.

Απολύμανση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας
Επίσης, προγραμματίστηκε να γίνει αύριο νωρίς το πρωί απολύμανση στο Τμήμα Μεταγωγών και σε όλο το κτίριο, γι’ αυτό, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κτίριο θα ανοίξει για το κοινό μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (7/8).

Φυσικά, όσοι επισκέπτονται το Αστυνομικό Μέγαρο οφείλουν πάντα να τηρούν τις προβλεπόμενες από τον νόμο σχετικές οδηγίες για χρήση μάσκας κ.λπ.