Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας.

Σήμερα Τρίτη 25/8 ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης του Χάρι Μαγκουάιρ, με το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου να κρίνει ένοχο τον Άγγλο σταρ και τους άλλους δυο κατηγορούμενους.

Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών σε βάρος του 27χρονου αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων».
Daily Mail: Παρέα Αλβανών επιτέθηκε και τραυμάτισε την αδελφή του Μαγκουάιρ

Νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, το επεισόδιο στη Μύκονο φαίνεται να ξεκίνησε από μια παρέα Αλβανών που πλησίασε την αδερφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή και τους φίλους της.

Μάλιστα, φέρεται μετά από έντονο διαπληκτισμό να την τραυμάτισαν την 20χρονη αδερφή του Μαγκουάιρ, Daisy στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, ο Χάρι Μαγκουάιρ τόνισε ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού στα σοκάκια της Μυκόνου προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε η αδερφή του σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 20χρονη αδερφή του διασκέδαζε με άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους όταν δέχθηκε την επίθεση από έναν μεθυσμένο άνδρα.

Πλέον η 20χρονη Daisy, η οποία μετά τον τραυματισμό της έχασε αρκετό αίμα και λιποθύμησε, βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ. Συνεπώς, εάν τελικώς αποδειχθούν ορθά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως, το επεισόδιο του Μαγκουάιρ οφείλεται στην προσπάθειά του να αναζητήσει τους δράστες της επίθεσης στην αδερφή του για να ζητήσει το λόγο.