Ένας 85χρονος άνδρας που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, ο ηλικιωμένος κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης από την νόσο Covid. Ο άνδρας είχε τρία υποκείμενα νοσήματα. Ο ηλικιωμένος προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο φιλοξενείτο στον οίκο ευγηρίας «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Προ ολίγου έγινε γνωστό ότι, δύο ακόμα συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ένας 83χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μία 65χρονη γυναίκα στη Μυτιλήνη. Και οι δύο αντιμετώπιζαν υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα μία γυναίκα, 90 ετών, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ήταν κρούσμα από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Χθες τα μεσάνυχτα έχασε τη μάχη και μια 87χρονη που έπασχε και αυτή από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.