Η Domes Resorts, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στην Ελλάδα στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή του σε συνεργασία με την HIP

 Η Domes Resorts αναλαμβάνει τη διαχείριση δύο θερέτρων σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο
Ελούντα, Κρήτη – Βαρκελώνη, 25 Αυγούστου 2020 – Η Domes Resorts, o κορυφαίος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανάληψη της διαχείρισης δύο νέων παραθαλάσσιων ξενοδοχειακών θερέτρων, των Grand Hotel στην Κέρκυρα και Zante Beach στη Ζάκυνθο. Ο όμιλος προχώρησε σε συμφωνία με την HIP, τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών θερέτρων στη νότια Ευρώπη, για την ανάληψη της ευθύνης της ανακαίνισης και της εμπορικής επανατοποθέτησης αυτών των ξενοδοχειακών μονάδων. Οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες αποτελούν μέρος του νεοαποκτηθέντος ελληνικού χαρτοφυλακίου της Blackstone και θα λειτουργήσουν υπό την εμπορική επωνυμία της Domes Resorts. Με την προσθήκη μίας νέας ξενοδοχειακής μονάδας φιλική προς οικογένειες στην Κέρκυρα και την ξενοδοχειακή μονάδα στην Ζάκυνθο, η επέκταση των δραστηριοτήτων της Domes Resorts θα ενισχύσει την τουριστική αξία των δύο φημισμένων τουριστικών προορισμών, καθιερώνοντάς τους ως παγκόσμιους προορισμούς πολυτελείας, ενισχύοντας παράλληλα την ηγετική θέση της HIP στη νότια Ευρώπη. Ο δρ. Γιώργος Σπανός, CEO της Domes Resorts, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς η συμφωνία αυτή είναι καθοριστική και συνδυάζεται ιδανικά με το πλάνο στρατηγικής επέκτασης που έχουμε για το brand Domes. Είναι μια πρωτοβουλία για την οποία εργαζόμαστε έναν χρόνο, καθώς ήμασταν πάντα της άποψης ότι είναι μείζονος σημασίας φορείς τέτοιου βεληνεκούς να επενδύουν στην Ελλάδα. Πλέον, βρισκόμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, να δούμε το εμπορικό σήμα της Domes να επεκτείνεται πέρα από τα σύνορα της χώρας».

Ο κ. Alejandro Hernández-Puértolas, CEO and founding partner της HIP, δήλωσε: «Η εν λόγω συμφωνία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για δυναμική επανατοποθέτηση, επένδυση και μετασχηματισμό του χαρτοφυλακίου μας στην Ελλάδα, βοηθώντας τη χώρα να διατηρήσει τη θέση, που δικαιωματικά κατέχει, ως ένας κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Domes Resorts με σκοπό να αναβαθμίσουμε την αξία του Grand Hotel και του Zante Beach Hotel και να ενισχύσουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον ξενοδοχειακό τομέα στη νότια Ευρώπη».

Σχετικά με την DOMES RESORTS


Η Domes Resorts αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα. Μέλος του ομίλου Ledra Hotels and Villas, η Domes Resorts επεκτάθηκε ταχύτατα από την ίδρυση της ναυαρχίδας του ομίλου, του ξενοδοχείου Domes of Elounda, προσθέτοντας τρεις επιπλέον διεθνώς αναγνωρισμένες μονάδες σε δύο τοποθεσίες μέσα σε τρία χρόνια.
Στην Κρήτη, η Domes Resorts έχει την ιδιοκτησία και εκμετάλλευση των:
Domes of Elounda, Autograph Collection
Domes Noruz Chania, Autograph Collection
Domes Zeen, A luxury Collection Resort, Chania
Στην Κέρκυρα, η Domes Resorts μισθώνει και εκμεταλλεύεται το:
Domes Miramare, A Luxury Collection Resort, Corfu
Από το 2015, η Domes Resorts έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με τη Marriott International, ενώ συνεχίζει να επενδύει στην ανάδειξη σημαντικών προορισμών με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Έχει λάβει πληθώρα διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των:
World Travel Awards – Europe’s Leading Family Resort (2017)
World Travel Awards – Europe’s Leading New Resort (2017)
Marriott International – Elite Global Awards, Best Above Property Sales and Marketing Team of the year (2017)
Marriott International – Elite Global Awards, Best Above Property Yield and Revenue Team of the year (2018)