Με αφορμή την σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων στη δολοφονία που είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω αμφιβολιών, τοποθετήθηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η αδερφή του δολοφονηθέντα αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη, Κωνσταντίνα Σκυλογιάννη.

Μεταξύ άλλων, η κ. Σκυλογιάννη τόνισε: «Αυτό που έγινε προχθές έχει τεράστια σημασία έτσι ώστε όχι εμείς που το πιστεύουμε αλλά οι δικαστές, ο ανακριτής, όλος ο κόσμος που γνωρίζει το θέμα να ξέρει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αθώοι όπως δηλώνουν. Δεν είναι αθώα παιδιά που είχαν έντιμο βίο, που δεν έκαναν τίποτα, είναι δολοφόνοι το οποίο σημαίνει ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να γίνει μια συμπλοκή ακόμα και με άλλα θύματα και να βρεθούν και άλλες οικογένειες στη θέση μας και αυτό είναι το τελευταίο που εύχομαι ακόμα και στον εχθρό μου».

«Όσο είναι έξω άτομα όπως αυτοί κάτι μου λέει ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο, και αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να εμποδίσουμε το να υπάρξει μια τέτοια απώλεια πάλι ό,τι είναι στα χέρια μας θα το κάνουμε. Δεν είμαι δικηγόρος, εγώ απλά είμαι η αδελφή του Γιώργου και το μόνο που ξέρω είναι ότι μου λείπει και σε μένα και στην οικογένειά μου όλη. Από εκεί και πέρα ο λόγος είναι στη Δικαιοσύνη αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την αθώωση του Γιώργου Εμερτζίδη λόγω αμφιβολιών, η αδελφή του δολοφονηθέντα σημείωσε: «Βλέπουμε περίτρανα τι άτομο είναι και το ποιόν αυτού του ατόμου και όχι αυτό το ποιόν που ισχυρίζεται ότι έχει γιατί αν πραγματικά ήταν ένας αθώος άνθρωπος όπως είναι ο κάθε ένας πολίτης δεν θα έμπλεκε σε κάτι τέτοιο, ούτε θα είχε τέτοια προβλήματα».

«Σαν οικογένειες ζητάμε τη δικαίωση γιατί επιστροφή δεν υπάρχει, θα έδινα τα πάντα να υπάρξει αλλά εφόσον δεν υπάρχει ζητάμε την ελάχιστη δικαίωση. Δικαίωση είναι το να ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιος άλλος άνθρωπος δίπλα στον αδερφό μου. Να προφυλάξουμε τα υπόλοιπα παιδιά που είναι έξω, και όχι μόνο τους αστυνομικούς αλλά και τους απλούς πολίτες γιατί και οι υπόλοιποι αστυνομικοί για μένα αδέρφια είναι και οποιοσδήποτε κι αν φύγει από ένα τέτοιο περιστατικό με έναν τέτοιο τρόπο το ίδιο θα πονέσω και εγώ και όλη μου η οικογένεια», υπογράμμισε η ίδια.