Η εταιρεία Fylliana, πρωτοπόρος στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης και του επαγγελματικού εξοπλισμού αναπτύσσει το δίκτυο της μέσω από συνεργασίες franchise.

Η εταιρεία, εδώ και χρόνια, εφαρμόζει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, με αιχμή 80 συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με την μορφή shop in shop στην Ελλάδα, εντείνοντας τους ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά. Το επόμενο βήμα είναι η μέθοδος franchise.

H Fylliana προσφέρει ένα συγκροτημένο concept, μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise στους επιχειρηματίες του χώρου αλλά και σε νέους επενδυτές.

fylianna-
Το πρώτο franchise κατάστημα βρίσκεται στη Λάρισα σε έναν επιβλητικό χώρο 1.300 τ.μ.

Και το αθηναϊκό κοινό, όμως, έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κατάστημα Fylliana που έχει ανοίξει στο Ίλιον. Σε ένα σύγχρονο χώρο 800τ.μ. με ιδιαίτερη αισθητική, που με τόσο μεράκι έχει επιμεληθεί η ομάδα της Fylliana.

Ηγετική θέση στον χώρο του επίπλου

Στην πολυετή εμπειρία της έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους συνεργάτες της. Ξεκινώντας από την αγορά του επίπλου το 1989 εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά, θέτοντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και design και εστιάζοντας πάντα στην άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Το πρότυπο εταιρικό κατάστημα Fylliana στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1.500 τμ, στην Κατερίνη και αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης λιανικής που η εταιρεία έχει αρχίσει να υλοποιεί σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος.

Σήμερα, πραγματοποιώντας με συνέπεια και ιδιαίτερα τεκμηριωμένα βήματα το όραμα του ιδρυτή της κ. Ευάγγελου Χαλεπλή, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών στην Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.



“Δύναμή μας είναι οι Ευχαριστημένοι Πελάτες μας”

Η Fylliana, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του “εμπνευσμένο χώρο”. Ο καταναλωτής του σήμερα, που λόγω συνθηκών και καταστάσεων αναγκάστηκε να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, επενδύει στον προσωπικό του χώρο.

Ενδιαφέρεται να φτιάξει ή να ανανεώσει τον χώρο, που του προσφέρει ηρεμία με ποιοτικά προϊόντα, φιλικά προς την τσέπη του. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων Fylliana ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Η Fylliana προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές, σε ένα φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον, που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του καταναλωτή.

Franchise with us

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου franchise καταστημάτων που θα εξοπλίζουν κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η πρόταση συνεργασίας προσφέρει σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκτήσουν και να διαχειρίζονται τη δική τους επιχειρηματική μονάδα.

Mπαίνοντας στην οικογένεια της Fylliana ο franchisee λαμβάνει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία και κερδοφορία. Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται δίπλα στο νέο συνεργάτη σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας τους. Τη διοίκηση της εταιρείας πλαισιώνει υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο στελεχώνει τα τμήματα εμπορικής ανάπτυξης, marketing, αγορών, πωλήσεων, διαχείρισης αποθεμάτων, ποιοτικού ελέγχου, οικονομικής και διοικητικής διεύθυνσης, μηχανογράφησης, υποστήριξης δικτύων χονδρικής και λιανικής.

Επιπλέον, εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες υποστηρίζουν συμβουλευτικά σε νευραλγικά θέματα όπως στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, ενώ διαφημιστική εταιρεία και εταιρεία digital marketing συμμετέχουν στη διαχείριση της εταιρικής επικοινωνίας.

Η Fylliana επενδύει στρατηγικά στο λιανεμπόριο και σε συνεργασίες που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη βάση του σχεδίου δράσης, με επιλεγμένους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για να μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise, επικοινωνήστε με τη THE FRANCHISE CO., στο 2106756200





Παράλληλα διερευνά πιθανές συνεργασίες για την Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα.

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana επενδύει στρατηγικά στο λιανεμπόριο και σε συνεργασίες που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη βάση του σχεδίου δράσης, με επιλεγμένους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ένα όραμα που θέλει η κερδοφορία της Εταιρίας και των συνεργατών της να συμβαδίζει πάντα με το επιχειρηματικό ήθος, το ξεχωριστό, αναγνωρίσιμο προϊόν και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτής, των καταναλωτών και των συνεργατών.