Σε ρυθμούς κουρείου και κομμωτηρίου κινείται τις τελευταίες ώρες ο γυναικείος και ανδρικός πληθυσμός στη χώρα μας, ειδικά μετά τις φήμες πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μερική άρση των περιορισμών και να ανοίξουν.

Υπενθυμίζεται ότι όσο διαρκεί το lockdown τα κομμωτήρια έχουν κατεβάσει ρολά, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κοροναϊού, αλλά οι πελάτες ζητούν να κλείσουν ραντεβού, παίρνοντας σειρά προτεραιότητας.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» από άτομα κάθε φύλου και ηλικίας που καλούν για να διεκδικήσουν την «πρωτιά» στην περιποίηση της κόμης τους, όταν αρθούν οι οι απαγορεύσεις και αρχίσουν να δουλεύουν και πάλι τα «ψαλίδια».

Την ίδια στιγμή, τις εισηγήσεις των ειδικών αναμένουν στην κυβέρνηση τα επόμενα 24ωρα, ούτως ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα εμπορικά καταστήματα, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι «αύριο ή μεθαύριο, το αργότερο το Σάββατο θα έχουν ανακοινωθεί οι αποφάσεις για το άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων».