Την ώρα που τα Δυτικά Προάστια παραμένουν στο κόκκινο, κάποιοι όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών αλλά συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά τα μέτρα προστασίας και να λειτουργούν όπως παλιά. Τότε που δεν υπήρχε κοροναϊός.

Σε κομμωτήριο στο Περιστέρι, όπως παρουσιάζει αποκλειστικά το MEGA, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα κατά τη διάρκεια του πρωινού ελέγχου 40 άτομα. Μάλιστα, όπως κατέγραψε η κάμερα του «Live News», οι υπεύθυνοι φρόντισαν να κρύψουν κάποιες πελάτισσες στο πίσω μέρος του κομμωτηρίου, για να μην βρεθούν κατά πολύ υπεράριθμοι.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κυρίες με το μαλλί τους μισοτελειωμένο… Κάποιες καθιστές και άλλες όρθιες… Κάποιες με αλουμινόχαρτα ακόμη στο κεφάλι και πλαστικά προστατευτικά για τα ρούχα τους… Με περιοδικά στα χέρια και αμήχανα βλέμματα… Την ώρα που στα ενδότερα του κομμωτηρίου, κενή θέση δεν υπήρχε ούτε για δείγμα…

Οι εικόνες προκάλεσαν παράπονα μεταξύ των πελατών και το θέμα έφτασε στην αστυνομία που έσπευσε για έλεγχο. Ο υπεύθυνος στη θέα της κάμερας ξέσπασε.

Πελάτισσα που είχε κλείσει ραντεβού από μέρες προσπαθούσε, όπως μας λέει, να πιστέψει στα μάτια της, όταν άνοιξε την πόρτα και είδε τον κόσμο που υπήρχε μέσα στο κομμωτήριο.

Το ρεπορτάζ του MEGA