Συνέβη την ώρα του συλλαλητηρίου νωρίς  σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία   Κοραή, όταν εκατοντάδες φοιτητές είχαν πάρει  θέση μάχης απέναντι στους αστυνομικούς με σκοπό να σπάσουν τον κλοιό, να καταλάβουν το οδόστρωμα της  Σταδίου και να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα. 


Ο συμπαθής οδοκαθαριστής του δήμου Αθηναίων περίμενε υπομονετικά απέναντι στην Κλαυθμώνος με το καροτσάκι του, να σταματήσουν οι ολιγόλεπτες αψιμαχίες ενώ παράλληλα …επιτηρούσε τα σημεία με τα περισσότερα φέιγ βολάν.

Katha1



Αμέσως μόλις λοιπόν τα πνεύματα ηρέμησαν και πολύ πριν διαλυθεί η συγκέντρωση,  μπήκε ανάμεσα σε αστυνομικούς και φοιτητές  και άρχισε να σκουπίζει τον δρόμο. Αργότερα,  τους ακολούθησε διακριτικά έως την Ομόνοια και σκούπισε και τα πεζοδρόμια μαζί  με δύο  - τρεις ακόμη συναδέλφους του που προσέτρεξαν σε βοήθεια.

katha2



Για όσους ζουν και δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα, διαπιστώνουν συνεχώς ότι ειδικά στον τομέα της καθαριότητας, της  αποκομιδής απορριμμάτων και της υγιεινής προστασίας, η Αθήνα του  Κ. Μπακογιάννη  είναι μια άλλη πόλη σε σχέση με το αρρωστημένο ρημαδιό του Καμίνη.   

katha3