Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 7 Ιανουαρίου από το Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με το creta24.gr.Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Νωρίτερα σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν το κορίτσι να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα βίντεο στο youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του πατέρα της και στα τουρκικά, μητρική γλώσσα της μητέρας της.

«Αγαπητή μου Μάγια, δεν ξέρω αν βλέπεις αυτό το βίντεο. Αν το βλέπεις σε παρακαλώ επικοινώνησε, το χρειαζόμαστε, θέλουμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά. Δεν πειράζει, προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Το ξέρεις και εσύ ότι μπορούμε πολύ εύκολα να τα λύσουμε, που ενδέχεται να νομίζεις ότι έχουμε. Εγώ, η μητέρα σου και ο αδερφός σου σε περιμένουμε στο σπίτι, όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη. Δώσε μας μόνο ένα σημάδι ότι είσαι καλά, αυτό θέλουμε» λέει ο μπαμπάς της Μάγιας.

Ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο cretapost.gr ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τους φόβους του ότι η 17χρονη ίσως έφυγε με έναν άνδρα, 20 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνην.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, δείχνει ότι η κοπέλα παραμένει στο Ηράκλειο. Αυτό αξιολογείται σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έχουν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια τα οποία δείχνουν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.