Σοκάρουν οι καταγγελίες 27χρονης φοιτήτριας που περιγράφει ανατριχιαστικά πώς έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από καθηγητή της στο ΤΕΙ μαιευτικής στη Θεσσαλονίκη, όπως τις κατέγραψε η κάμερα του MEGA.


«Του ζήτησα να σταματήσει»


Σοκάρουν τα λόγια της φοιτήτριας που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από καθηγητή της στο ΤΕΙ μαιευτικής στη Θεσσαλονίκη. Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, ο καθηγητής ασέλγησε εις βάρος της περισσότερες από μία φορές, με τις λεπτομέρειες των πράξεών του να σοκάρουν.


«Μου ζήτησε να γδυθώ ολόκληρη. Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι ο καθηγητής μου θα ασελγήσει πάνω μου. Με έβαλε να κάτσω πάνω στα γεννητικά του όργανα. Δεν αντέδρασα, απλά είχα βουρκώσει ολόκληρη. Σκεφτόμουν ‘ας τελειώσει να σηκωθώ να φύγω και δε θα ξαναπατήσω το πόδι μου ποτέ εδώ μέσα’».

Οι υποσχέσεις του καθηγητή μετά από την πράξη του πολλές. «Μου έλεγε ότι θα μου έβρισκε καλή δουλειά ως μαία. Τον σιχαινόμουνα». Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, και άλλες φοιτήτριες έπεσαν θύματα του συγκεκριμένου καθηγητή. «Δεν ήμουν η μόνη. Αυτός ο άνθρωπος ασελγούσε κατά συρροή στις φοιτήτριές του».


«Στο συρτάρι» η συγκεκριμένη υπόθεση


Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης εδώ και αρκετά χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό.


Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λογγινίδη, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις πρώην φοιτήτριες του ΤΕΙ οι οποίες κατηγορούν τον συγκεκριμένο καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση, το σύνολο των γυναικών που φέρονται να έχουν κακοποιηθεί είναι 11.


Ο κατηγορούμενος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη με την κατηγορία «κατάχρησης σε γενετήσια πράξη κατά συρροή», αφού οι πράξεις του γίνονταν στο ιατρείο του στο ΤΕΙ, όπου με την πρόφαση δωρεάν εξετάσεων, τις κακοποιούσε σεξουαλικά.


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ