Αρκετά κρύα αναμένεται να είναι η ημέρα, σήμερα Τετάρτη, για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής Θεσσαλίας, στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, μέχρι και τις περιοχές της Φθιώτιδας, στα πιο ορεινά και ημιορεινά τμήματα, θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές χιονοπτώσεις.

Στις υπόλοιπες περιοχές στην κεντρική Ελλάδα θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην περιοχή των Επτανήσων αναμένονται λίγες τοπικές βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης.

Στην Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με τοπικές βροχές, ενώ και στην ανατολική Στερεά αναμένεται να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά, κυρίως της πρώτες πρωινές ώρες.

Στα υπόλοιπα τμήματα της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Στην Εύβοια αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχοπτώσεις, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός και στις νησιωτικές περιοχές στο βόρειο και βορειοανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με βροχοπτώσεις.

Στη δυτική Μακεδονία θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και κρύο, ενώ από το ύψος της κεντρικής Μακεδονίας και ανατολικότερα, μέχρι και τη Θράκη, αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις.

Στην Αττική την Τετάρτη αναμένονται νωρίς το πρωί τοπικές βροχές, με γρήγορη βελτίωση, και κάποιες πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις πάνω από τα 500μ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις με γρήγορη βελτίωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.