Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας με επικεφαλής γνωστό σκηνοθέτη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η Εισαγγελία μετά την πρώτη μήνυση σε βάρος του, η οποία κατατέθηκε την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, άρχισε να ερευνά την υπόθεση και συγκεκριμένα εστιάζει στην ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας. Όπως υποστηρίζει στη μήνυση του, ο 41χρονος σήμερα άνδρας (που τότε ήταν 15 χρόνων) βιάστηκε πολλές φορές από το συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη. Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ενώ περίμενε έξω από το σπίτι του, μπαινόβγαιναν ανήλικοι, αγόρια και κορίτσια.

Η φράση αυτή οδηγεί τις εισαγγελικές αρχές σε έρευνες σχετικά με κύκλωμα παιδεραστίας και διακίνησης ανηλίκων. Στο στόχαστρο των Αρχών είχε μπει ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης στις αρχές Μαΐου του 2012 για τη συμμετοχή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί σε σπίτι που διατηρούσε ο πασίγνωστος σκηνοθέτης στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο: στο «σπίτι της κολάσεως», όπου μπαινόβγαιναν παιδιά ηλικίας από 13 έως 15 χρόνων, προερχόμενα κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να μπαίνει μαζί με άλλα άτομα στο μικροσκόπιο, αφού μπαινοβγαίνει στο σπίτι για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του, πάνω στην άγουρη νεανική σάρκα. Οι έρευνες για το σπίτι και το σκηνοθέτη ξεκίνησαν όταν ένας γείτονας που άκουσε φωνές και κλάματα παιδιών ένα βράδυ ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., η οποία ανέλαβε δράση.

Έμπειροι αστυνομικοί αρχίζουν να παρακολουθούν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από το σπίτι, σε καθημερινή βάση, αντιλαμβανόμενοι μετά από λίγο ότι έχουν πέσει σε ένα κύκλωμα trafficking που εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα παιδιά. Το πάθος του είναι γνωστό στο θεατρικό χώρο, κοινό μυστικό, αλλά πολύ καλά προστατευμένο. Οι επισκέψεις του στο νοικιασμένο σπίτι σταματούν απότομα στα τέλη εκείνου του καλοκαιριού. Δεν επιστρέφει ποτέ ξανά και η υπόθεση βαλτώνει. Σαν να είχαν υποψιαστεί κάτι ή κάποιος να τους ενημέρωσε, όλοι οι εμπλεκόμενοι χάνονται από προσώπου Γης και το σπίτι του τρόμου για τους ανήλικους μετανάστες παραμένει κλειστό.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time