Στην Ευελπίδων θα βρεθούν την Τετάρτη όλα τα κεντρικά πρόσωπα γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν οι δικηγόροι του Νίκου Σ.,  του ανθρώπου από τον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται όλη η υπόθεση που προκάλεσε αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Τις καταγγελίες των ηθοποιών του ΣΕΗ θα παραδώσει ο Πασχάλης Τσαρούχας

Οι συνήγοροί του θα προσκομίσουν τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου η ανακρίτρια να λάβει τη μαρτυρία του καθώς και αντίγραφο της δημόσιας καταγγελίας του. Ο Νίκος Σ. είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Λιγνάδη, καθώς πέρα από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, εμπλέκει στον βιασμό του και έναν δεύτερο ηθοποιό, ο οποίος, όπως λέει, ήταν παρών και παρακολουθούσε.

Στο γραφείο της ανακρίτριας θα βρεθεί αύριο όμως και ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, θα περάσει αύριο το κατώφλι της εισαγγελίας για να παραδώσει τους φακέλους με τις καταγγελίες των ηθοποιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο: