Συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στη Νέα Σμύρνη, όπου και εξελίσσεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας. 

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, όπου ένας μεγάλος όγκος της πορείας έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και πέταξαν αντικείμενο. Η Αστυνομία χρησιμοποίησε την υδροφόρα προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές, ενώ προσπαθεί να κατασβέσει τις εστίες φωτιάς που έχουν δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή. 


Ανταποκρινόμενοι στα κάλεσμα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του Ρουβίκωνα και άλλων συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, εκατοντάδες πολίτες είναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.



Βρίσκονται εκεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα κρούσματα αστυνομικής βίας που παρατηρήθηκαν την περασμένη Κυριακή στην Νέα Σμύρνη και τα οποία προκάλεσαν μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι στην πλειονότητά τους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ούτε, βεβαίως, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.


Η διαδήλωση σε τίποτα δεν θυμίζει τις κινητοποιήσεις που έχει κάνει όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας το ΚΚΕ και οι οποίες πληρούν όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις.