Γενικά άστατος καιρός θα επικρατήσει αύριο Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία θα υπάρχουν κάποιες ισχυρές χιονοπτώσεις και σε χαμηλά υψόμετρα όμως γρήγορα θα βελτιωθεί.

Οι τοπικές βροχές θα επιμείνουν σε όλα σχεδόν τα τμήματα της επικράτειας, όπως για παράδειγμα στα κεντρικά και νότια των επτανήσων, στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στις νότιες περιοχές του Αιγαίου.

Άρα λοιπόν αν εξαιρέσουμε τις βορειοδυτικότερες ηπειρωτικές περιοχές, στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα παραμείνει άστατος κατά διαστήματα και μέχρι αργά το βράδυ βέβαια τα φαινόμενα θα έχουν αρχίσει να εντοπίζονται κυρίως στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές. Αρκετά άστατος δηλαδή ο καιρός βέβαια μέχρι το βράδυ θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.

Για την περιοχή της Αττικής περιμένουμε τοπικές βροχές κατά διαστήματα ασθενούς ως και μέτριας έντασης κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού.

Δεν αποκλείεται να βρέξει και στις κεντρικές νοτιότερες θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Βοριάδες έως και 6 με 7 μποφόρ.

Για την περιοχή της θεσσαλονίκης. Επίσης άστατος καιρός στα ανατολικότερα τμήματα του νομού θεσσαλονίκης στην Χαλκιδική με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις πάνω από τα 500 μέτρα στην κεντρική χαλκιδική παρά τα 800 μέτρα οι χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές των τριών ποδιών της Χαλκιδικής.

Η θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες έως και 6 με 7 μποφόρ στο θερμαϊκό που θα στραφούν σε νοτιάδες έως και 3 με 4 μποφόρ θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι και στη συνέχεια.

Τώρα για τις επόμενες ημέρες την Παρασκευή περιμένουμε γενικά ή πιο μαλακό καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις στην κεντροβόρεια ηπειρωτική χώρα και στην κεντρο βόρεια νησιωτική χώρα.

Το Σάββατο όπου σύμφωνα τα προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε ναι μεν κάποιες αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν σε περισσότερες περιοχές της χώρας, όμως μην περιμένετε ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι λίγο συννεφιασμένος κατά περιόδους ουρανός, όχι όμως με ιδιαίτερα πυκνές νεφώσεις.

Την καθαρά Δευτέρα και την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός με καλές θερμοκρασίες 15 με 16 βαθμούς κελσίου.