Δολοφονική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Δάφνης, έξω από το κτίριο που διδάσκει. Μπροστά στα μάτια του φύλακα, άγνωστος νεαρός που κρατούσε ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ, τον ξυλοκόπησε άγρια και δεν σταμάτησε να τον χτυπά ακόμα και όταν έχασε τις αισθήσεις του. Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Σοκάρουν οι περιγραφές του 

Συγκλονίζει μιλώντας στο MEGA ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Δάφνης Νίκος Πατσαντάρας. Το περασμένο Σάββατο, φθάνοντας στη σχολή, δέχθηκε όπως λέει αναίτια, δολοφονικά χτυπήματα από νεαρό, που δεν ειναι φοιτητής της σχολής ούτε ανήκει στο προσωπικό. Ο καθηγητής μόλις ειχε παρκάρει το αυτοκίνητο του και είδε τον φύλακα να λογομαχεί με έναν νεαρό που είχε μαζί του ένα …εκεί φαίνεται πως ξεκινά το μαρτύριο του.

«Ο φύλακας έλεγε στον νεαρό ότι απαγορεύεται η είσοδος με σκυλιά στη σχολή. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και ενώ ο νεαρός με είχε προσπεράσει και ο φύλακας συνέχιζε να τον προειδοποιεί, του είπα: “Λεβέντη μου, γιατί δεν σέβεσαι τις υποδείξεις του φύλακα”. “Τι σ’ ενδιαφέρει εσένα, ποιος είσαι εσύ;” μου φώναξε. Του απάντησα ότι είμαι καθηγητής στη σχολή, ενώ ταυτόχρονα κατάλαβα ότι δεν ήταν φοιτητής μας.» Τότε όπως καταγγέλλει ο καθηγητής ο νεαρός με το σκύλο τον πλησίασε και άρχισε να τον γρονθοκοπά με μανία…μάλιστα δεν σταμάτησε ακόμα και όταν ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του και ήταν πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος.

«Οταν έφτασε κοντά μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα, με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο τρόπο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος. Αυτός σύμφωνα με την αναφορά του φύλακα γιατί εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα τον φύλακα από πάνω μου τρομαγμένο και βουρκωμένο να φωνάζει καθηγητή ζεις; Στο επόμενο στάδιο θυμούμαι τον εαυτό μου με πλημμυρισμένο το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου στα αίματα.»

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ο φύλακας και ένας συνάδελφος του από τη σχολή τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο… Η διάγνωση; Πολλαπλά τραύματα και μώλωπες σε όλο του το κορμί. «Έχω υποστεί σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις, έχω ράμματα σε όλο το πρόσωπο μου, μώλωπες σε όλο μου το σώμα, φοβερούς πόνους στα πλευρά μου προβλήματα στην οδοντοστοιχία μου ζαλάδες, ναυτία, πονοκεφαλους και αστάθειες. Το βράδυ στο σπίτι μου δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου».

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: