Εξιχνιάστηκε το ριφιφί σε θυρίδες σε τράπεζα στο Ψυχικό με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του 58χρονου θεατρικού παραγωγού, γνωστού στους κοσμικούς κύκλους, Βασίλη Γκουρούση.

«Ασχοληθήκαμε πολύ και πολύ επαγγελματικά. Ψάξαμε τα βίντεο καρέ – καρέ, μηνών. Τον είδαμε πώς μπήκε, πώς βγήκε, πώς πρόσεχε τις κάμερες. Σαφώς και έχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά τα τεκμήρια μιλούν και το DNA του βρέθηκε σε άλλη θυρίδα. Είχε παρελθόν για απάτες που είχε απασχολήσει το νόμο αρκετές φορές. Από όσους ελέγξαμε στις θυρίδες ήταν ο μόνος που είχε “ποινικό” παρελθόν. Αλλά η ουσία είναι τα τεκμήρια. Βρέθηκε DNA σε θυρίδα από αυτές που είχαν ανοιχτεί», είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με το πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη του κατηγορούμενου.

«Στις θυρίδες που ανοίχτηκαν υπήρχαν τιμαλφή, μεγάλα χρηματικά ποσά και όγκος κοσμημάτων. Αυτό μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες των θυρίδων. Το ποσό δεν έχει διευκρινιστεί. Ας μας πει πώς βρέθηκε το DNA του στο βάθος της θυρίδας μέσα», συνέχισε ο ίδιος.