«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο», φέρεται να είπε ο δράστης στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς, λίγο μετά τη σύλληψή του.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Βόλου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα θα εκδικάζοταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου, δέκα χρόνια πριν και νοσηλεύθηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό και σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας στη Μακρινίτσα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γιώργου και της Κωνσταντίνας «γέμισαν» από μηνύματα φίλων και γνωστών των δύο παιδιών, μην μπορώντας να κρύψουν την οδύνη αλλά και τον θυμό τους για την απώλεια των δύο χαμογελαστών και όλο ζωή παιδιών.

facb

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο δράστης, ο οποίος κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της, έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και, αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του.

Την ώρα εκείνη, η μητέρα του θύματος τηλεφώνησε στον γιο της για να μεταβεί στο σπίτι από τη δική του κατοικία στη γειτονική Πορταριά.

Ο 31χρονος έτρεξε αμέσως να υπερασπιστεί την οικογένειά του και, φτάνοντας στο σπίτι, πήρε ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον δράστη. Ανοίγοντας όμως την πόρτα του σπιτιού για να εισέλθει, ο δράστης τού είχε στήσει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα, αφού είχε ακούσει το μοιραίο τηλεφώνημα, και τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην κοιλιά.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αδερφός της κοπέλας έπεσε νεκρός στο έδαφος.


Θρήνος για τα δύο αδέρφια
H τοπική κοινωνία του Βόλου τις τελευταίες ώρες είναι σοκαρισμένη με τις εξελίξεις.
Τα δύο νεαρά παιδιά ήταν ιδιαίτερα αγαπητά τόσο στον Βόλο όσο και στο Πήλιο και φίλοι τους και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.
Η κ. Έφη, κάτοικος Μακρινίτσας που γνώριζε τα δύο νέα παιδιά μίλησε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.



Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό
Σημειώνεται πως για τον εντοπισμό του δράστη υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο άνδρας έφυγε από το σπίτι όπου σημειώθηκε το άγριο φονικό με το αυτοκίνητό του.
Εντοπίστηκε στα Άνω Λεχώνια και συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.