Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ και επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, σημείωσε ότι οι έρευνες των Αρχών για το σκούτερ, κοντά στο σημείο της δολοφονίας, μάλλον θα είναι άκαρπες. «Θέλω να πιστεύω και μακάρι να διαψευστώ ότι δε θα βρουν στον χώρο όχημα όπως ψάχνουν. Εκτιμώ ότι είχαν ομάδα υποστήριξης, όχημα διαφυγής στο οποίο φόρτωσαν το σκούτερ».

Έλληνες οι δράστες - Έρευνα στα δημοσιεύματά του

Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες είναι Έλληνες, οι οποίοι είχαν οργανώσει πολύ καλά το σχέδιο της δολοφονίας του δημοσιογράφου και θέλησαν να εξαφανίσουν κάθε πιθανό ίχνος που θα οδηγούσε στη σύλληψή τους γι’ αυτό και πήραν μαζί τους το σκούτερ που χρησιμοποίησαν.

«Το πήραν μαζί τους για να διασφαλίσουν τα τυχόν ίχνη που άφησαν σε αυτό, αυτή είναι η εκτίμησή μου». Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι οι έρευνες των Αρχών θα πρέπει να εστιάσουν στα δημοσιεύματα του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς «εκεί μέσα θα υπάρχουν ενδείξεις που θα γίνουν αποδείξεις».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: