Ο καιρός θα είναι άστατος για άλλη μια μέρα στο ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στα κεντροδυτικότερα τμήματα της Στερεάς, στην Ηπειρο ίσως και στην ορεινή δυτική Θεσσαλία, στη Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης.Και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και αργότερα τα νησιά του ανατολικού αιγαίου ως αργά το βράδυ.

Στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στα κεντρο νότια νησιωτικά τμήματα περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα θα πυκνώνουν όμως θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια τουλάχιστον με ανοίγματα στον ουρανό.

Η θερμοκρασία στους 17 με 20 οι μέγιστες τιμές στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 17 με 21 στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 22 που κόστισε ανατολικές ηπειρωτικές περιοχέ,ς στους 16 με 23 κυρίως στη βόρεια κρήτη.

Οι άνεμοι θα βοριάδες στο ιόνιο και 5 με 6 μποφόρ νοτιάδες στο αιγαίο έως και 5 με 6 μποφόρ. Το εξάρι κυρίως στις πιο ανατολικές περιοχές αλλά και στην των κυθήρων.

Για την περιοχή της αττικής περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα θα πυκνώνουν κατά διαστήματα θα εναλλάσσονται και με διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι αρχικά νοτιοδυτικοί έως και 5 μποφόρ και θα στραφούν βορειοδυτικούς έως και 5 με 6 μποφόρ. Το εξάρι στον σαρωνικό.

Για την περιοχή της θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα κυρίως εξασθενημένες ή το πολύ ως και μέτριας έντασης, όχι όμως στα νότια της Χαλκιδικής μόνο μέχρι τα κεντρικά της χαλκιδικής θα βρέξει. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου νοτιάδες που θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ από το βράδυ και στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: