Άστατος θα είναι καιρός κατά διαστήματα αλλά με πολύ εξασθενημένες βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας αύριο Παρασκευή (16/4).
Έτσι λοιπόν και στα Επτάνησα και στα ηπειρωτικά τμήματα, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες, στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη αλλά και στις κεντροβόρειες περιοχές του Αιγαίου μέχρι και το θρακικό πέλαγος θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά βάση εξασθενημένες. Στα νότια τμήματα, νοτιοανατολικά του Αιγαίου ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία, αργά το μεσημέρι, στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα θα φτάσει τους 21 βαθμούς κελσίου, κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο, τους 16 με 19 στα υπόλοιπα τμήματα, τους 14 με 17 στα βόρεια ηπειρωτικά, τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές, τους 16 με 22 σε ότι αφορά στα νησιά του αιγαίου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί στο ιόνιο και 6 με 7 τοπικά 8 μποφόρ νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, ενώ θα πάει ένα ανατολικό ανατολικό ρεύμα και στις περισσότερες περιοχές του αιγαίου με ένταση έως και 5 με 6 μποφόρ τοπικά.

Για την περιοχή της Αττικής θα περιμένουμε λίγες τοπικές βροχές κατά διαστήματα εξασθενημένες όμως και διαστήματα με βελτιωμένο πρόγνωση από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες έως και 4 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης επίσης τοπικές βροχές κατά διαστήματα εξασθενημένος όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Τέλος από 4 έως 15 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες θα στραφούν σε νοτιάδες έως και 4 μποφόρ τοπικά.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού: