Κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Κυψέλης για τα κορονοπάρτι. Kάτοικοι της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη υπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας για τα κορωνοπάρτι, αλλά και για την ανομία που επικρατεί στην περιοχή υπογράφουν κάτοικοι

Στην επιστολή τους καταγγέλλουν συνεχή ηχορύπανση, ενώ σημειώνουν πως συγκεντρώνονται μεταξύ άλλων και άτομα που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, και γίνονται συμπλοκές με τραυματισμούς.

Οι συντάκτες της επιστολής συγκεντρώνουν υπογραφές με στόχο να τη στείλουν στο Δήμο Αθηναίων.

ep175380206_375698127149043_1588006270525420960_n


"Το πρωί συναντήσαμε μια εικόνα χωματερής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου" δήλωσε από πλευράς του στον ΣΚΑΪ 100,3 ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης

Ο κ. Αβραμίδης σημείωσε πως το πρωί τα συνεργεία του δήμου μάζεψαν 50 σακούλες με κουτάκια ποτών και μπουκάλια. Ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε πως μετά τον καθαρισμό που διαρκεί περίπου τρεις ώρες γίνεται και απολύμανση του χώρου.

Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκτιμούν ότι τα άτομα που συγκεντρώνονται στις πλατείες στοχεύουν σε μια ευθεία αντιπαράθεση με τις δυνάμεις της αστυνομίας, κάτι που ΕΛΑΣ δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση. Τονίζουν ότι οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν για να αποφευχθούν επεισόδια αντίστοιχα με της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: skai.gr