Δεκάδες άτομα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των self tests και των εμβολίων αυτή την ώρα, στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στο πλακόστρωτο της παραλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι, που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν φορούν μάσκα, διαμαρτύρονται για το παρατεταμένο lockdown αλλά και για τη διενέργεια των self tests στα σχολεία μοιράζοντας μάλιστα έγγραφα τύπου υπευθύνων δηλώσεων στα οποία αναφέρεται ότι τα self tests είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούν να την κάνουν τα παιδιά τους.

Καλούν τον κόσμο σε ανυπακοή
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ενδεχόμενο στο πλαίσιο της κινητοποίησης να γίνει και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια ομιλίας εξάλλου, κάποιος εκ των συμμετεχόντων αναφερόμενος στα εμβόλια είπε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο «της νέας τάξης πραγμάτων» επικαλούμενος μάλιστα, πολλές φορές τα fake news περί μικροτσίπ.

Μάλιστα, πριν από λίγο οι συγκεντρωμένοι άναψαν και καπνογόνο φωνάζοντας συνθήματα και χειροκροτώντας τον τελευταίο ομιλητή που καλούσε τον κόσμο σε ανυπακοή.