Συναγερμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η Ινδική μετάλλαξη όπου και οι αρχές προσπαθούν να ιχνηλατήσουν τις επαφές των κρουσμάτων έτσι ώστε να ελεγχθεί η εξάπλωση της μετάλλαξης που έχει φέρει το χάος στην Ινδία.

Παρά την νέα μετάλλαξη, απτόητοι αρκετοί ταξιδιώτες

Ενώ την ίδια στιγμή ένα εκ των εισαγόμενων κρουσμάτων της εν λόγω μετάλλαξης πραγματοποίησε πρόσφατα ταξίδι στο Ντουμπάι, αρκετοί Έλληνες δεν πτοούνται από το νέο «υγειονομικό καμπανάκι» κι ετοιμάζονται να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην κοσμική πόλη.

Το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι μεγάλο με κάποιους να θεωρούν οτι οι πιθανότητες κάποιος να νοσήσει είναι ίδιες είτε εάν ταξιδέψει είτε παραμείνει στην Ελλάδα. «Θεωρώ οτι δεν με φοβίζει, φυσικά μπορεί να συμβούν όλα δεν το ξέρουμε αυτό, αλλά είτε εδώ είτε εκεί, αν είναι να συμβεί κάτι θα συμβεί. Δεν είναι κάτι αστείο για να το αψηφούμε, αλλά μπορούν να συμβούν τα πάντα ανά πάσα στιγμή παντού.»

Παρά το ραμαζάνι φέτος αρκετά εστιατόρια στο Ντουμπάι θα είναι ανοιχτά. Από τα περισσότερα πρακτορεία υπάρχει μέριμνα για την περίπτωση που κάποιος ασθενήσει.

Παραμένει ωστόσο ο κίνδυνος κάποιος να μην διαγνωσθεί θετικός πριν την επιστροφή του από κάποιο ταξίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: