Οι τιμές στους πάγκους πλέον αγγίζουν ακόμη και τα 12 ευρώ και ας είναι ακόμα μεγάλη Τρίτη. Η μεγάλη ζήτηση και η μικρή προσφορά προμηνύει για όσους δεν βιαστούν τιμές που μπορεί να ξεπεράσουν και τα 15 ευρώ.

Αυξημένες οι τιμές

Στα συνοικιακά κρεοπωλεία οι τιμές είναι αυξημένες γύρω στο 20% σε σχέση με πέρυσι. Και προτού αυξηθούν και άλλο οι τιμές, οι καταναλωτές σπεύδουν έγκαιρα να προμηθευτούν το αρνάκι.

Οι κρεοπώλες προειδοποιούν μάλιστα πως τα μικρά αρνάκια σύντομα δεν θα υπάρχουν και όσοι ξεμείνουν θα πρέπει να βολευτούν με ότι άλλο έχει ο πάγκος.

Πιο «τσιμπημένες» οι τιμές στη συμπρωτεύουσα

Και στην Θεσσαλονίκη οι καταναλωτές σπεύδουν να αγοράσουν παρά τις υψηλές τιμές που όπως λένε και οι ίδιοι οι κρεοπώλες υπάρχουν, όπως τόνισε και ο κρεοπώλης Χρήστος Δεληχρήστος που μίλησε ζωντανά στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS.

Το Πάσχα στην πόλη έφερε ψησταριές με… wi-fi

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην αγορά των ψησταριών. Αφού πολλοί θα μείνουν στην πόλη αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους με ψησταριές που έχουν ακόμα και σύνδεση με wi-fi.

Έτσι, η ψησταριά μπορεί να ενημερώνει όχι μόνο για την πορεία του ψησίματος αλλά θα προτείνει και συνταγές με μηνύματα στο κινητό!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: