Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μαζί με δύο άλλα άτομα, έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι και στο γραφείο του.

Τα νεότερα από την προσαγωγή του

Η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη στις 17 Απριλίου, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο τμήμα εκβιαστών στην Ασφάλεια Αττικής μαζί με άλλα δύο άτομα που φαίνεται πως είναι οι φυσικοί αυτουργοί στην επίθεση στο σπίτι του. Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση των τριών ατόμων.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και οι κάλυκες που είχαν βρεθεί στην Εκάλη προέρχονται από το ίδιο καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Έλληνες δράστες, από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του παρουσιαστή.

Σε αστυνομικό κλοιό η περιοχή γύρω από το σπίτι του Φουρθιώτη

Αστυνομικοί βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα έξω από το σπίτι αλλά και στα πέριξ. Οι άνδρες της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι του παρουσιαστή, κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και άλλα αντικείμενα και προχώρησαν και στην προσαγωγή του.



πηγή:megatv.com