Δύσκολο ήταν το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για τον Μένιο Φουρθιώτη, με τον παρουσιαστή να φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αρνήθηκε να φάει, καθώς, όπως είπε, ακολουθεί ειδική διατροφή για λόγους υγείας, ενώ οι δικοί του άνθρωποι ενδεχομένως να του φέρουν συγκεκριμένα τρόφιμα.

Χθες, ο Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο. Κρατείται μόνος του σε κελί στη γυναικεία πτέρυγα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το protothema.gr, ο παρουσιαστής φέρεται να ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον προσωπικό του γιατρό για κάποια προβλήματα υγείας που δήλωσε ότι έχει, αλλά οι αστυνομικοί του είπαν ότι μπορεί να πάει μόνο σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο.
fourthiotis4

Οι ισχυρισμοί των συγκατηγορουμένων του «έδεσαν» τις κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι οι ισχυρισμοί των συγκατηγορουμένων του Φουρθιώτη στους αστυνομικούς ήταν εκείνοι που «έδεσαν» τις κατηγορίες σε βάρος του παρουσιαστή.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος παρουσιαστής αλλά και οι φερόμενοι δράστες των επιθέσεων με καλάσνικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του στον Διόνυσο καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν ενώπιον των αστυνομικών τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Όμως οι δύο συγκατηγορούμενοι του Φουρθιώτη, στους οποίους αποδίδεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, δεν αρνήθηκαν τις επαφές μαζί του.