Η λειτουργία καφέ και εστιατορίων μέχρι τις 11 δεν αρκεί για κάποιους που στήνουν κορονοπάρτυ μέχρι το πρωι . Κορονοπάρτυ με DJ και φωτορυθμικά στήθηκε στην Μυτιλήνη. Στην Πάτρα μόλις τα μαγαζιά έκλεισαν στις 11 το πάρτυ μεταφέρθηκε σε υπάιθριο χώρο κοντά στον ναό της Παντάνασσας. Παράλληλα, Στην κάτω Αχαΐα έστησαν πάρτυ αρραβώνων.

Μπορεί η εστίαση να άνοιξε αλλά για ορισμένους η διασκέδαση όπως φαίνεται δεν τελειώνει στις 11 το βράδυ…. Στη Μυτιλήνη ένα μεγάλο κορονοπάρτι στήθηκε σε σπίτι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν πετάξει τις μάσκες και χόρευαν σαν να μην υπάρχει πανδημία,

Το ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε dj φωτορυθμικά και άφθονο αλκοόλ.

«Χαμός» και στην Πάτρα

Εικόνες που θυμίζουν εποχές προ κοροναιού και στην Πάτρα…. Μόλις τα καταστήματα κατέβασαν ρολά στις 11 το βράδυ το πάρτυ μεταφέρθηκε στο ύπαιθρο κοντά στον ιερό ναό Παντάνασσας. Ποτά, δυνατή μουσική και χορός από δεκάδες νεαρούς.

Ενα γλέντι που κράτησε επί ώρες χωρίς φυσικά να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, την ίδια ώρα οι έλεγχοι συνεχίζονται και τα πρόστιμα για τα ιδιωτικά κορωνοπάρτι πέφτουν βροχή.

Χθες στην Κάτω Αχαΐα 50 άτομα είχαν στήσει γλέντι αρραβώνων σε σπίτι. Μετά την έφοδο της ΕΛΑΣ ο διοργανωτής ήρθε αντιμέτωπος με το πρόστιμο των 3000 ευρώ. Πρόστιμο 3.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει και ένας διοργανωτής πάρτυ στην Θεσσαλονίκη ο οποίος και συνελήφθη ενώ οι 8 καλεσμένοι πλήρωσαν το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Και στη Δράμα επιβλήθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στους 20 καλεσμένους και 3000 ευρώ στον διοργανωτή του κορονοπάρτι.

Δείτε το ρεπορτάζ: