Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στην Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο και μια νεαρή σοπράνο που έζησε τον εφιάλτη λίγα μέτρα από την ασφάλεια του σπιτιού της.

Σοκ στο πανελλήνιο από την επίθεση

Η γυναίκα στο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να μπαίνει στην πολυκατοικία και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε πίσω της ο άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι (!) και προσπαθώντας να μπει στην πολυκατοικία, πριν συνειδητοποιήσει ότι η πόρτα είχε κλείσει και τελικά αποχωρήσει με απόλυτη ψυχραιμία.

Τον αναγνώρισαν και άλλες τρεις γυναίκες

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 22χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης,  από αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα πολύ σύντομα, μέσα σε σχεδόν 3,5 ώρες, δείχνοντας την ευαισθησία που υπάρχει σε τέτοια περιστατικά που αφορούν στην έμφυλη βία, μπήκε μετά την επίθεση αυτό στο «μικροσκόπιο» και για ακόμη τρεις επιθέσεις. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη και με βάση το ρεπορτάζ, ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

Την Παρασκευή, 07.05.2021, ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως».

Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, η κοπέλα την οποία ο δράστης ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Ποιος είναι ο 22χρονος


Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Έτσι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, 06.05.2021, προχώρησαν στην προσαγωγή του 22χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την σοπράνο. Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Στο πλευρό του έχει συνεχώς τον πατέρα του, ενώ στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών έχει μπει μια σεξουαλική παρενόχληση που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό εναντίον δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο πατέρας του 

Ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου φοιτητή μίλησαν στο Star, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζουν κάτι, ενώ ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες. «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.