Nέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 22χρονου που κατηγορείται για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμυρνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, 22χρονη γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου το άτομο που της επιτέθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ κατέθεσε στις αρχές βίντεο που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την επίθεση σε βάρος της στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Τ
ο υλικό που κατέθεσε η κοπέλα μαζί με τους δικηγόρους της συνοδεύει τη μήνυση που είχε υποβάλει κατ’ αγνώστων στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν δέχθηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της στην περιοχή του Νέου Κόσμου και το κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Η νεαρή, όπως υποστήριξε, έδωσε πραγματική πάλη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του ενώ, όπως λέει, στο βίντεο εχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπο του δράστη.

Ελεύθερος ο 22χρονος 

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από την τακτική δικαιοσυνη αφέθηκε προ ολίγου ο 22χρονος που κατηγορείται για το περιστατικό της Νέας Σμυρνης. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που υποβλήθηκε από τον συνήγορο του. Η δίκη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν μάρτυρες για κατάθεση.