Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την απίστευτη αγριότητα των δραστών στα Γλυκά Νερά. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν ανατριχίλα. Η άτυχη 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στα χέρια τους, καθώς οι αδίστακτοι κακοποιοί, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, την έπνιξαν με το μαξιλάρι για να μην φωνάζει. Δίπλα της ήταν και το 11μηνών μωράκι της, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της, ήταν δεμένος στην καρέκλα ανήμπορος να τους σταματήσει, αλλά καταδικασμένος να βλέπει τον βασανισμό μέχρι θανάτου της συζύγου του και μητέρας του παιδιού τους.

 Τα κίνητρα των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.


 Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια την έπνιξαν με το μαξιλάρι, ενώ κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας. Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο άντρας, είδε να κακοποιούν την σύζυγό του και την σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του, ενώ ο ίδιος ήταν δεμένος στην καρέκλα. 

 Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. Η γυναίκα ήταν νεκρή, αρχικά εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για   στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 11 μηνών.

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία μετά φόνου.


 Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

 Σοκάρουν τα νέα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες οι αδίστακτοι ληστές, εισέβαλαν από το ισόγειο του σπιτιού και όταν η γυναίκα τους αντίκρυσε άρχισε να φωνάζει. Προκειμένου να την κάνουν να σωπάσει την έπνιξαν με το μαξιλάρι. Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, μάρτυρας του βασανισμού και του θανάτου της συζύγου του,  κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου με τη μύτη του.

 Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν και να κρεμάσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

 Μιλούσαν σπαστά ελληνικά

 Τα πρώτα λόγια του συζύγου ήταν ότι μπήκαν μέσα στο σπίτι κάποιοι για ληστεία. Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο έχει δώσει ήδη την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το πώς έγινε η άγρια ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια το φονικό.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως ανέφερε ο 32χρονος σύζυγος στους αστυνομικούς, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

 Ο άνδρας ανέφερε στην πρώτη του κατάθεσή πως ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια. Τους ζήτησαν χρήματα.

 Στη συνέχεια έγινε το άγριο φονικό όπου οι ληστές έπνιξαν την 20χρονη γυναίκα και σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000 ευρώ.


Οι γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε κι ένα σκυλί το οποίο δεν άκουσαν να γαυγίζει. Κι αυτό γιατί οι δολοφόνοι, σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας...

Στο σημείο βρίσκεεται κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.